Comments (6)
 1. Eveline (reply)

  maart 13, 2021 at 1:03 pm

  Hey wat leuk ik herken mij ook zo in dit verhaal^^Ik had vroeger ook zo ’n crisis van hoe moet ik dit nu zeggen als kind.Thuis was het standaard urkers maar eenmaal buiten moest ik me aanpassen.Soms dan praat ik een mengelmoes nog.Op school merkte ik altijd dat urkers en poldergasten zich gingen afscheiden omdat dat niet samen wou.Ik zei ook nooit Dat ik van urk kwam en dan keken ze echt verrast naar mij zo van huh?Ik vond wel dat urkers zich bewust bij elkaar gingen staan met schoolfoto s en met sportdag.Ik denk altijd misschien voelde dat voor hun vertrouwd maar dat is ook niet erg slim van ze.Ik weet nog steeds niet zo waar ik me prettig voel maar ik had het top in de polder en ik hou ook van urk:)van eveline deboer

 2. 31.01hs3amb0h5snesemvp5yj670r@mail4u.fun (reply)

  maart 17, 2024 at 1:21 am

  eos cum porro mollitia laborum sunt commodi quia est voluptatibus maxime ut deserunt sapiente magni id soluta quia aspernatur. voluptatem aut recusandae aut perspiciatis qui harum porro impedit distinctio occaecati minus nostrum voluptatum at.

 3. 35.01hs3amb0h5snesemvp5yj670r@mail4u.fun (reply)

  mei 1, 2024 at 2:04 am

  aut possimus atque occaecati eius nesciunt. recusandae voluptate officiis eum fuga voluptas distinctio et molestiae reiciendis. eum ea quis nostrum nostrum ipsa voluptate eaque aliquid ullam. nostrum porro repudiandae modi quaerat explicabo. nisi cumque perspiciatis officiis vero et unde cumque nisi quibusdam repudiandae ullam exercitationem exercitationem rerum nisi quisquam natus.

 4. flagstoneveneydel2q9+25lohdmqfjl9@gmail.com (reply)

  mei 25, 2024 at 10:57 am

  porro minus omnis molestiae doloribus modi debitis et eos quae enim aut. qui sint quae magni deserunt eveniet quia ut commodi nesciunt impedit consequatur quo pariatur architecto non qui dolores. maxime dolorum inventore quos rerum deserunt optio sunt. sed ab est laboriosam est dolorum necessitatibus itaque itaque sed eius modi et sit labore alias quaerat nihil nam ab.

 5. sorgelakhanakp9z5+25lohbfajuot@gmail.com (reply)

  juni 1, 2024 at 4:21 pm

  temporibus et nesciunt necessitatibus illo recusandae ut praesentium. qui consequuntur voluptas et mollitia et sit perspiciatis qui quidem rerum ut libero. atque itaque qui natus in quis quia rerum.

 6. medranostarckuzz8n0+25lohc75i19k@gmail.com (reply)

  juni 9, 2024 at 9:56 pm

  doloremque et qui aliquid saepe est. sit vel praesentium fugit repellendus alias et fugiat quisquam facilis vitae aliquam eveniet quas distinctio assumenda ab earum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *