Comments (1)
  1. Eveline (reply)

    maart 13, 2021 at 1:03 pm

    Hey wat leuk ik herken mij ook zo in dit verhaal^^Ik had vroeger ook zo ’n crisis van hoe moet ik dit nu zeggen als kind.Thuis was het standaard urkers maar eenmaal buiten moest ik me aanpassen.Soms dan praat ik een mengelmoes nog.Op school merkte ik altijd dat urkers en poldergasten zich gingen afscheiden omdat dat niet samen wou.Ik zei ook nooit Dat ik van urk kwam en dan keken ze echt verrast naar mij zo van huh?Ik vond wel dat urkers zich bewust bij elkaar gingen staan met schoolfoto s en met sportdag.Ik denk altijd misschien voelde dat voor hun vertrouwd maar dat is ook niet erg slim van ze.Ik weet nog steeds niet zo waar ik me prettig voel maar ik had het top in de polder en ik hou ook van urk:)van eveline deboer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *